You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Undervisning i Argentina

Översikt
Projektöverblick
  • Var? Cordoba
  • Placering? Motsvarande gymnasium, universitet och institut
  • Min roll? Lärarassistent (engelska, franska, tyska, italienska)
  • Boende? Värdfamilj
  • Hur länge är jag där? Från två veckor och uppåt
  • När kan jag åka? Flexibelt, du bestämmer!

Precis som i de flesta länder i världen blir det allt viktigare att kunna engelska, så även i Argentina. Som lärarvolontär i Argentina undervisar du vanligen i Cordoba. Ditt arbete består huvudsakligen i att undervisa i engelska. har du ytterligare språkkunskaper finns möjlighet att undervisa i italienska, franska eller tyska.

Lärarvolontär vid undervisningsprojektet i Argentina håller i engelskalektion vid universitetet

Argentina är världens åttonde största land, och det näst största i Sydamerika. Med en välutbildad befolkning, rik kultur och  naturtillgångar har landet massor att erbjuda dem som väljer att volontärarbeta i Argentina. När det kommer till affärsliv och handel är engelska det huvudsakliga internationella språket och i en alltmer global värld är det viktigt för elever världen över att lära sig att behärska språket. Så också i Argentina där skolorna är angelägna om att förse sina elever med bra engelska undervisning. Och det är här du som volontär kommer in i bilden!

Du behöver ingen formell lärarutbildning eller erfarenhet för att åka med oss som volontär till Argentina men har du erfarenhet så är det förstås välkommet.

Vi rekommenderar volontärer att kunna lite spanska. Volontärer som inte talar spanska undervisar huvudsakligen i privatskolor och i informella sammanhang. Volontärer som talar grundläggande spanska undervisar i allmänna skolor. Det finns också möjlighet att undervisa i andra språk, berätta i ansökan vad du är intresserad av!

För mer detaljerad information om projektets specifika mål, läs vår Argentina Teaching Management Plan.

Argentina Teaching Management Plan

Berätta för dina kompisar om den här sidan:

Tillbaka till toppen ▲