You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Idrottstränare i Argentina

Översikt
  • Var? Cordoba
  • Min roll? Att träna barn i olika sporter (främst landhockey och fotboll) för att förbättra deras kunskaper och teknik
  • Krav? Du talar grundläggande spanska
  • Boende? Värdfamilj
  • Hur länge är jag där? Från 3 veckor
  • När kan jag åka? När som helst, du bestämmer!

Volunteer coaches sports to school children in Argentina

Genom att volontärarbeta på våra sportprojekt i Argentina kan du uppmuntra unga idrottsmän/kvinnor att bli bättre på många sporter. Idrott är väldigt populärt i Argentina och det finns många barn som vill delta men brist på resurser gör att många inte får plats.

Med hjälp av våra volontärer ger vi fler möjligheten att utvecklas och att prova på sporter. Ta med dig energi och entusiasm och medverka på detta spännande och roliga projekt!

Idrottstränare i Argentina

Projects Abroad arbetar med en privatägd idrottsklubb som erbjuder lektioner och träning för barn & tonåringar mellan 6-17 år. Vi arbetar också med två olika initiativ som erbjuder gratis rugby och landhockey lektioner till barn från missgynnade familjer.

Våra volontärer blir involverade i främst fotboll och landhockey. Varje sport lärs ut under fyra timmar per vecka så du har möjlighet att variera ditt arbete.

Eleverna befinner sig på olika nivåer, så för dig som tränare innebär det ett utmanande och varierat arbete.

Din roll som volontär på sportprojekt i Argentina

Teach Sports in Argentina as a Projects Abroad Volunteer

Oavsett vilken sport du lär ut och tränar barnen i så hjälper du till att utveckla dem och deras kunskaper och förmågor. När du anlänt till Argentina blir du introducerad för eleverna och din handledare. Du volontärar med en lokal lärare som hjälper dig med förberedelser och planering. Dessutom blir du involverad i matchstrategier, leda träningsmatcher och assistera i laguttagningar. Oroa dig inte över din erfarenhet, personalen på plats hjälper dig tillrätta och gillar att volontärer kommer.

Fokus under träningarna ligger på glädje och deltagande. Eleverna som kommer till träningarna älskar sin sport. Därför är din roll att se till att denna glädje och entusiasm finns med under varje träning. Som utlänning är du en särskild källa till glädje.

Sportklubbarna är stängda från slutet av november till slutet av mars så under den här perioden arbetar våra volontärer i sommarskolor där idrotter som simning och fotboll kombineras med andra aktiviteter. Lärarna behöver hjälp av våra volontärer för att hjälpa till med alla barnen.

Berätta för dina kompisar om den här sidan:

Tillbaka till toppen ▲