You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Volontär i Argentina

Översikt

Projects Abroad volunteer placement in Cordoba, Argentina Volunteer with young girl on a volunteer project in Argentina, South America

Argentina är världens åttonde största land och det näst största i Sydamerika. Landskapet är oerhört varierat och fascinerande. Argentina har en lång dramatisk atlantkust, mäktiga berg i Anderna och det oändliga slättlandskapet Pampas. Argentina kombinerar sydamerikanska traditioner med starka europeiska influenser. En stor del av befolkningen har sitt ursprung i Europa och Mellanöstern. De senaste åren har landet drabbats hårt av finansiella problem men börjar nu återhämta sig.

Volunteer travelling during her project in Argentina, South America

Projects Abroad har ett brett utbud av projekt för dig som vill vara volontär i Argentina. Söker du praktik i Argentina kan vi också hjälpa till. Vi anordnar även språkkurser för dig som vill lära dig spanska eller bättra på dina nuvarande kunskaper.

Projects Abroad är baserade i Córdoba, Argentinas andra största stad. Staden ligger vid slätterna i nordvästra Argentina och här finner du fascinerande konst och arkitektur.

Argentina erbjuder många möjligheter för trekking, klättring, skidåkning, hästridning, vandring och utförsåkning. När du är färdig på din volontärplats kan du besöka det berömda vattenfallet Iguazu på gränsen till Brasilien, bo på en ranch och rida genom Pampas, eller ge dig av till Valdes där du kan se valar, pingviner och sjölejon.

Som volontär i Argentina arbetar du vanligen måndag till fredag med lediga kvällar och helger då du kan umgås med de andra volontärerna på plats eller göra utflykter. Läs mer nedan om våra olika volontärarbeten i Argentina.

Projekt tillgängliga i Argentina

Ungdomsvolontär for i Argentina

Berätta för dina kompisar om den här sidan:

Tillbaka till toppen ▲