You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Volontär utomlands Afrika, Asien, Latinamerika, Oceanien och Europa

Afrika

Från Marocko i norr till Sydafrika på kontinentens sydspets - Afrika har något för alla. Som volontär utomlands är Afrika en chans att lära känna nya kulturer, skaffa erfarenhet, och göra en insats där det verkligen behövs. Vare sig du väljer att undervisa i engelska i Etiopien eller arbeta med människorätt i Ghana, så kommer din hjälp att välkommnas och uppskattas. Att arbeta som volontär utomlands är ett fantastiskt sätt upptäcka ett land och Afrika kommer garanterat att ge dig en upplevelse utöver det vanliga.

Asien

Att volontärarbeta i Asien ger dig en chans att upptäcka de gömda pärlorna bortanför turiststråken. Från Mongoliets stäpp till Nepals bergskedjor och Thailands stränder - med religioner och kulturer lika skiftande som dess landskap har Asien något för alla.Välj mellan massor av meningsfulla projekt, allt ifrån sjukvårdsprojekt i Nepal till marin naturvård i Thailand. Vilket land och projekt du än väljer så är Asien ett säkert kort för volontärarbete utomlands.

Europa

Du behöver inte resa långt för att volontärarbeta utomlands. I Rumänien kan du delta i arkeologiska utgrävningar, arbeta med utsatta barn, praktisera på en lokal tidning med mera. I Italien har du möjlighet att bidra till att flyktingar som kommit sjövägen till Italien får en så bra första tid i Europa som möjligt.

Latinamerika & Västindien

Från Jamaicas kritvita stränder till de peruanska Anderna och Mexikos djungel – upptäck Mellan- och Sydamerika under din tid som volontär utomlands. Du kan lära mer om inkakulturen i Peru, praktisera på sjukhus i Mexiko, undervisa på Universitet i Bolivia, eller lära dig spanska i Argentina för att nämna några av alla de valmöjligheter som finns. Se även sidan om Sydamerika.

Oceanien

Stilla Havet, Söderhavet, Oceanien - kärt barn har många namn. I den här delen av världen har vi volontärresor till Fiji och Samoa. Du har möjlighet att arbeta med barn & ungdomar, undervisning, journalistik såväl som unika byprojekt både på Samoa och Fiji och mycket mera. Du kan välja att kombinera bägge länderna då de ligger bara en kort flygsträcka ifrån varandra. Var beredd på fascinerande och unika ö-kulturer, varma och gästvänliga människor, och meningsfulla projekt.

Berätta för dina kompisar om den här sidan:

Tillbaka till toppen ▲