You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Vuxenspecial för 50+ Undervisning i Thailand

Översikt

Väntar på bekräftelse!

  • Var? Krabi
  • Placering? Tekniskt gymnasium eller äldre klasser i grundskolan
  • Min roll? Undervisa i engelska
  • Krav? Du är 50+
  • Boende? Bungalows

Vuxenspecial 50+ Undervisning i Thailand

Vid vårt gruppprojekt för 50+ år i Thailand lär du ut engelska tillsammans med volontärer i samma ålder från hela världen. Thailand är ett populärt resmål för turister från hela världen och därför är det en stor fördel att behärska ett världsspråk som engelska.

Ju mer eller bättre engelska man talar desto fler och bättre arbetstillfällen inom turistnäringen finns det att tillgå. I de fattigare områdena och särskilt på landsbygden är tillgången till engelskaundervisning begränsad på grund av brist på resurser och brist på dedikerade engelskalärare.

Vid det här undervisningsprojektet arbetar du med en grupp volontärer från hela världen i Krabi på Thailands västkust. Här hittar du även de flesta av våra andra projekt i Thailand.

Du kommer att undervisa i klasser på gymnasiet eller på en lokal teknisk högskola. Eleverna är i åldern 12-18 år, och din huvudsakliga uppgift är att förbättra elevernas kunskaper i engelska med hjälp av kreativa undervisningsmetoder.

Tillsammans med din grupp planerar du och organiserar lektionerna. Korrekt uttal är en särskild utmaning i Thailand, så vi rekommenderar att du använder rollspel och interaktiva aktiviteter med eleverna för att öva detta.

Det är också ofta uppskattat att lära eleverna om din egen kultur så att de får en paus från de vanliga läroböckerna.

Under din tid i Thailand kommer du att bo i bungalows i Krabi och för att säkerställa att du får ut så mycket som möjligt under din relativt korta vistelse har vi organiserat ett antal sociala och kulturella aktiviteter under din fritid.

På helgerna kan du se fram emot att besöka Koh Klang Island där vi arrangerar en båttur. Du kommer också att få möjlighet att besöka lokala tempel och lära dig att laga traditionell thailändsk mat.

Berätta för dina kompisar om den här sidan:

Tillbaka till toppen ▲