You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Khmerprojekt i Kambodja - Vuxenspecial 50+

Översikt

2
veckor på sommaren
  • söndag 15:e september 2019 - lördag 28:e september 2019

  • Var? Phnom Phen
  • Placering? Lär dig om Khmerkulturen i en lokal by
  • Krav? Du är 50+
  • Boende? Värdfamilj

Volontär vid Khmer-projektet i Kambodja.

Utforska Kambodjas fascinerande kultur och traditioner vid Khmer-projektet. Du arbetar och umgås med en grupp volontärer i samma ålder från hela världen. Under din tid med Projects Abroad kommer du att lära dig massor om Kambodja, som kanske är ett av de fattigaste länderna i Asien men definitivt ett av de rikaste när det kommer till kultur och naturskönhet.

Det här kulturella utbytet kommer att vidga dina vyer och ge dig en större förståelse för en främmande kultur. Med en unik inblick i Kambodjas vardagsliv får du en större upplevelse än vad du någonsin kommer att få som vanlig turist.

Vid sidan av volontärarbetet har du chansen att besöka berömda platser i Phnom Penh som Nationalmuséet och Dödens fält, och det kommer att ges möjlighet att fördjupa sig i traditionell matlagning, musik, dans, och hantverk.

Tillsammans med gruppen kommer du att tillbringa några dagar i en lokal by där ni bor och arbetar tillsammans med byborna. Det kan även vara att du blir ombedd att hjälpa till med några engelskalektioner för byinvånarna.

Vår lokala personal i Kambodja kommer att organisera olika aktiviteter för dig, så att du i lugn och ro kan vara säker på att du får ut det mesta av din vistelse i Kambodja.

Njut av en av de största kulturella upplevelserna du varit med om!

Berätta för dina kompisar om den här sidan:

Tillbaka till toppen ▲