You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Vuxenspecial senior volontär 50+

A group of Grown-up Special volunteers work together on a community project.

På Projects Abroad är vi övertygade om att alla våra volontärer har något att erbjuda. Och du som är 50+ och samlat på dig kunnande och erfarenhet under ett långt arbetsliv, har förstås massvis att dela med dig av.

En volontärresa för en senior volontär handlar dock om så mycket mer än bara arbete. Här har du chansen att fördjupa dig i en ny kultur samtidigt som du gör en insats för människorna du besöker.

Våra vuxenspecialer är två veckor långa och är ett perfekt alternativ för dig som är ute efter en annorlunda resa & aktiv semester utomlands.

En resa som inte bara kommer att ge dig minnen för livet, det blir också en resa som gör positiv skillnad för de barn, vuxna och gamla du möter längs vägen. Vare sig du undervisar barn och ungdomar, renoverar en skola eller tar hand om småbarn, så spelar din insats roll.

Volontärarbete för seniorer finns tillgängligt i flera olika länder vid olika tidpunkter om du vill göra det i sällskap med andra i en grupp.
Söker du volontärarbete för seniorer under andra tider, i andra länder eller under längre perioder är du alltid välkommen till något av våra ordinarie projekt som är öppna för volontärer i alla åldrar.

Varmt välkommen som seniorvolontär med Projects Abroad!

Berätta för dina kompisar om den här sidan:

Tillbaka till toppen ▲