You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Volontär på Jamaica – Vinterspecial Omsorg & Samhälle

Översikt
  • Var? Lördag 17 januari 2016 – fredag 23 januari 2016
  • Boende? Värdfamilj
  • Min roll? Observera och assistera lokal personal
  • Var? Mandeville, Jamaica

Volontärer delar ut julklappar till barn under Operation Kristmus Smile

Vid vårt omsorg & samhällsprojekt på Jamaica arbetar vi med att hjälpa barn lokalsamfund, i skolor och vid barnhem i Mandeville.

Den här vinterveckan på Jamaica ger dig även en unik möjlighet att delta i Operation Krismus Smile. Detta är en årlig tillställning där volontärer och personal från Projects Abroad förser lokala familjer med presenter och mat till jul. Som volontär hjälper du till med att välja ut, slå in och dela ut julklappar, såväl som med att planera och arrangera aktiviteter. Den här dagen utgör årets höjdpunkt för många lokala barn och familjer, och för volontärer och personal!

Under din tid med Projects Abroad på Jamaica bor du hos en av våra underbara värdfamiljer – det bästa sättet att uppleva och lära sig om den lokala kulturen, speciellt under den här sociala tiden på året.

Veckan kommer att vara strukturerad och ett schema med aktiviteter både för dagen och kvällen ser till att du får ut mesta möjliga av din upplevelse. Du kommer att spendera jul med andra volontärer och personal från Projects Abroad, och du har möjlighet att utforska Jamaicas rika kulturliv och natursköna landskap innan och efter din tid med oss.

Uner din tid med Projects Abroad på Madagaskar bor du hos en av våra värdfamiljer, vilket är ett underbart sätt att uppleva och lära känna lokal kultur. På helgerna utforskar vi ön tillsammans – besöker stränder, tar dans- och matlagningslektioner och en rad andra roliga aktiviteter.

Berätta för dina kompisar om den här sidan:

Tillbaka till toppen ▲
Feedback
Du verkar intresserad av våra projekt! Har du lust att berätta mer?
Med nöje! Inte just nu tack.