You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Julprojekt i Ghana - Omsorg & Samhälle

Översikt

  • (2 veckor) Onsdag 23 december 2018 - Tisdag 5 januari 2019

 

  • Var? Akuapem Hills
  • Placering? Daghem 
  • Min roll? Observera och assistera lokal personal
  • Boende? Värdfamilj

Volunteer with a class of young children at a care center in Ghana on the Care & Community project

Våra julprojekt är organiserade resor som sträcker sig över jul och nyår. De är öppna för volontärer i alla åldrar (16-75 år) och du arbetar i projekten i en grupp med andra volontärer från hela världen.

Den här placeringen är baserad i Akuapem Hills, en dryg timme norr om huvudstaden Accra i ett väldigt vackert bergsområde. Som volontär på denna placering arbetar du i grupp tillsammans med de andra volontärerna på plats på daghem. Du leker, anordnar aktiviteter och sköter om barnen på morgonen och på eftermiddagarna jobbar ni med att renovera- måla, dekorera så att miljön för barnen blir bättre.

Eftersom ni är där över jul och nyår kanske du passar på att lära barnen något om dina egna traditioner hemifrån? Att dansa och sjunga “Små Grodorna” eller någon annan typisk svensk sång brukar alltid vara populärt!

På plats i Ghana kommer du lära dig massor om den lokala kulturen och lära känna de vänliga människor som bor här. Detta förenklas genom att du bor i värdfamilj under din tid här.

Dina två veckor här kommer att vara strukturerade med dagliga scheman och med arrangerade kvälls och helgaktiviteter. Jul och nyår firar du med de andra volontärerna på plats och vår lokala personal. Du får också möjlighet att besöka antingen Cape Coast med sitt berömda slavfort eller någon av de fina stränderna längs kusten.

Berätta för dina kompisar om den här sidan:

Tillbaka till toppen ▲