You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Julspecial sjukvård Sri Lanka, 2 veckor

Översikt

  • (2 veckor) Onsdag 23 december 2018 - Tisdag 5 januari 2019

 

A Sri Lankan woman gets a health check from a Projects Abroad volunteer.

Våra julprojekt är organiserade resor som sträcker sig över jul och nyår. De är öppna för volontärer i alla åldrar (16-75 år) och du arbetar i projekten i en grupp med andra volontärer från hela världen.

Den här placeringen är perfekt för alla som är intresserade av medicin och hälsa och ger dig en unik inblick i sjukvården i ett utvecklingsland.

Projektet äger rum i och runt Colombo, Sri Lanka. Din tid kommer att gå till att följa en lankesisk doktor på ett stort sjukhus. Doktorerna är glada över att visa dig allt de kan och var inte rädd för att vara proaktiv, ställ frågor och ta anteckningar!

Vid ankomst får du mer information om Sri Lankas sjukvård och kultur av vår personal. Du får tips och råd för att din vistelse ska bli så meningsfull som möjligt.

Beroende på hur många volontärer som anmäler sig till denna resa så bor du antingen i värdfamilj eller på enklare hotell/vandrarhem. Jul och nyår firar du med de andra volontärerna på plats!

Under helgen och efter arbetet får du tillfälle att lära dig mer om Sri Lanka och besöka några av alla sevärdheter. Andra aktiviteter kommer också att anordnas av vår personal på plats.

Berätta för dina kompisar om den här sidan:

Tillbaka till toppen ▲