You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Julprojekt i Ghana - Medicin

Översikt

  • (2 veckor) Onsdag 23 december 2018 - Tisdag 5 januari 2019

 

  • Var? Cape Coast
  • Placering? Kliniker, fältarbete
  • Min roll? Observera och assistera lokal personal
  • Boende? Värdfamilj

Volunteers work with children on the Medicine project in Ghana

Våra julprojekt är organiserade resor som sträcker sig över jul och nyår. De är öppna för volontärer i alla åldrar (16-75 år) och du arbetar i projekten i en grupp med andra volontärer från hela världen.

Den här placeringen är perfekt för alla som är intresserade av medicin och hälsa och ger dig en unik inblick i sjukvården i ett utvecklingsland.

Sjukvårdsplaceringen i Ghana tillhör våra mest populära projekt och du kommer att befinna dig i Cape Coast vid Atlantkusten.

Projektet kombinerar arbete ute i byar, så kallade Outreaches, hem för spetälska och hem för föräldralösa med en dag I veckan på en lokal klinik där du observerar den lokala personalens arbete. Under arbetet utanför kliniken får du vara med och arbeta mer praktiskt med behandling av sår, hälsokontroller, göra malariatest och liknande.

Som volontär i Ghana bor du i en lokal värdfamilj så att du verkligen får uppleva den lokala kulturen och lära känna människor på plats.

Dina två veckor här kommer att vara strukturerade med dagliga scheman och med arrangerade kvälls och helgaktiviteter. Jul och nyår firar du med de andra volontärerna på plats och vår lokala personal. Du får också möjlighet att besöka någon av de fina stränderna längs kusten och den spännande Kotokurabamarknaden!

Berätta för dina kompisar om den här sidan:

Tillbaka till toppen ▲