You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Volontärarbeta med djurvård i Rumänien

Översikt
  • Var? Utkanten av Brasov
  • Placering? Rehabiliteringscenter för hundar
  • Min roll? Hjälpa till med utfodring och vård av djuren
  • Boende? Värdfamilj
  • Hur länge är jag där? Från 1 vecka
  • När kan jag åka? När som helst, du bestämmer!

Volunteer treats dogs in  cages in Romania

Som volontär vid djurvårdsprojektet i Rumänien arbetar du huvudsakligen vid ett rehabiliteringscenter för hundar i utkanten av Brasov. Projektet passar bra för dig som har ett intresse för djurskydd, och tycker om utomhusaktiviteter.

Detta projektet är öppet för alla som är intresserade av, och tycker om djur. Du behöver kunna ta egna initiativ, och vara redo att utföra de arbetsuppgifter som behövs göras vid centret.

Vad är min roll som volontär vid projektet för djurvård i Rumänien?

De hundar som hamnar vid rehabiliteringscentret är gathundar. De förs till centret där de genomgår en medicinsk undersökning, och får behandling mot parasiter, och andra problem. Hundarna matas på morgonen för att sedan tas med på träning, antingen individuellt eller i grupp.

Som volontär bör du vara förberedd på att involveras i alla aspekter av driften av centret, från utfodring, och träning, till assistering vid medicinska procedurer vid den lilla veterinärkliniken.

Du bor hos en av våra lokala familjer i Brasov, och använder lokaltransport för att ta dig till jobbet. Projektet är tillgängligt under hela året.

Berätta för dina kompisar om den här sidan:

Tillbaka till toppen ▲