You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Varför borde din tonåring åka på volontärresa utomlands?

 1. Mer än sightseeing
 2. Volontärresor för ungdomar mellan 16 och 19 år.

  Våra projekt ger unga människor möjlighet att se världen och engagera sig i sociala åtgärder som gör verklig skillnad. Din tonåring får inte bara besöka sevärda platser och ge sig ut på spännande utflykter. De får också den sällsynta möjligheten att arbeta sida vid sida med lokalbefolkningen på meningsfulla volontärprojekt, och uppleva en annan kultur på ett sätt de aldrig gjort förr.

  Volontärarbete inom medicin för ungdomar mellan 16 och 19 år.
 3. En investering för framtiden
 4. Ungdomar berättar ofta för oss att deras volontärresa förändrade deras liv. De upptäcker sig själva och vad de brinner för. Deras framtida mål blir tydligare genom att de får lära sig om viktiga globala frågor, och de får delta i osjälviskt arbete för att hjälpa sina medmänniskor. Allt det här bidrar till en fängslande erfarenhet de bär med sig och får nytta av vid exempelvis en anställningsintervju, universitetsavhandling eller motsvarande.

  Ungdomar mellan 16 och 19 år på volontärresa på Fiji.
 5. Oöverträffat rykte och erfarenhet
 6. Med närmare 25 års erfarenhet av att bedriva hållbara volontärprojekt vet vi vad som fungerar, och vad som inte fungerar. Vår lokala personal vid varje destination är experter på att handskas med internationella volontärer, och på att arbeta med samhällsutveckling. Vi samarbetar endast med etablerade och respekterade organisationer och vårt fokus ligger alltid på att utveckla långsiktiga och hållbara samarbeten för att tillgodose lokalbefolkningens behov. Därför kan du känna dig trygg i ditt val av Projects Abroad för din tonårings volontärresa.

Läs om våra volontärers framgånger under 2017 i föregående års High School Specials Report.

Berätta för dina kompisar om den här sidan:

Tillbaka till toppen ▲