You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Ungdomsvolontär med barn i Mongoliet

Översikt

  • Var? Ulan Bator
  • Placering? Daghem
  • Krav? Du är mellan 15 och 18 år
  • Boende? Gästhus

A female volunteer on the Mongolia Care & Community High School Special project.

Res som volontär till Mongoliet för ett annorlunda sommarlov!

På den här volontärresan för skolungdomar mellan 15-18 år kommer du ha möjlighet att förbättra förhållanden för barn i Ulan Bator.

Du volontärarbetar vid ett av de lokala daghemmen där du får praktiska uppgifter med barn i åldrarna 2-15 år. Under loppet av arbetsdagen undervisar du i engelska, leker och genomför olika sportaktiviteter med barnen. Du kommer även att hjälpa till med de allra minsta.

Under helgen får du åka på utflykt till Terelj nationalpark där du får möjlighet att se vilda hästar och rida kamel i ett landskap som är otroligt naturskönt. Det kommer även att ges möjlighet till att uppleva en traditionell mongolsk grillmåltid där du får träffa och lära känna övriga volontärer och den lokala personalen.

Projektet är speciellt utformat för att passa ungdomar i din ålder, du bor och arbetar tillsammans med de andra ungdomarna vi rekryterat till projektet och allt sker under överinseende av vår lokala kvalificerade personal som alltid finns tillgängliga.

Projects Abroad erbjuder säkra, trygga och meningsfulla volontärresor för ungdomar med egen kvalificerad och erfaren personal på plats.

Läs om våra volontärers framgånger under 2017 i föregående års High School Specials Report.

Berätta för dina kompisar om den här sidan:

Tillbaka till toppen ▲