You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Ungdomsvolontär barnomsorg i Kina

Översikt

2
veckor på sommaren
  • söndag 14:e juli 2019 - lördag 27:e juli 2019
  • söndag 28:e juli 2019 - lördag 10:e augusti 2019

  • Var? Chengdu
  • Placering? Vårdcenter, center för personer med särskilda behov
  • Krav? Du är mellan 15–18 år 
  • Boende? Vandrarhem eller delad lägenhet

Res som volontär till Kina och upplev landets raska utveckling på plats. Som volontär arbetar du vid ett av våra vårdcenter i Chengdu. Chengdu är en stad där du får uppleva både det moderna och traditionella Kina.

Teen volunteer plays patty cake with students during school break on a Care & Community project in China

Vid detta projektet består arbetsuppgifterna i huvudsak av lek och grundläggande undervisning av barn och unga. Du kommer att vara med och göra deras vardag lite mer spännande och även hjälpa till med en del praktiska uppgifter som renovering, målning och dekorering av byggnaderna vid projektet.

Volontärer gör en värdefull insats och är tills stor hjälp för personalen vid projektet. Det arbete volontärerna utför ger stöd åt barnen och hjälper med att fylla deras vardag med positivitet inte bara genom att utveckla deras sociala förmågor men också genom att tillföra nya tankar och idéer.

Under din vistelse med Projects Abroad i Kina bor du antingen på vandrarhem eller i lägenhet tillsammans med andra volontärer. Våra lokalt anställda finns alltid med som stöd och trygghet.

En volontärresa handlar inte bara om arbete, under helgen besöker ni ett pandacenter i Chengdu. Du kommer även att få chans att besöka bevattningssystemet i Dujiangyan, som byggdes ett par hundra år f.Kr och fortfarande är i bruk, jättebuddhan i Leshan, och andra sevärdheter i Chengdu med omnejd.

Projects Abroad erbjuder säkra, trygga och meningsfulla volontärresor för ungdomar med egen kvalificerad och erfaren personal på plats.

Läs om våra volontärers framgånger under 2017 i föregående års High School Specials Report.

Berätta för dina kompisar om den här sidan:

Tillbaka till toppen ▲