You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Ungdomsvolontär med barn – Natur och Miljö

Översikt

2
veckor på sommaren
  • söndag 21:e juli 2019 - lördag 3:e augusti 2019
  • söndag 11:e augusti 2019 - lördag 24:e augusti 2019
2
veckor på våren
  • söndag 1:e mars 2020 - lördag 14:e mars 2020

  • Var? San Cristóbal
  • Placering? Dagcenter, samt Galapagos nationalpark
  • Krav? Du är mellan 15 – 18 år 
  • Boende? Värdfamilj

Two local children participate in a creative activity with a volunteer at a care center in Ecuador

Vill du jobba med barn, kombinerat med en insats vid ett naturvårdsprojekt, samtidigt som du bor på en av världens naturskönaste platser? Då har vi projektet för dig! På Galapagosöarna är naturen och djurlivet något utöver det vanliga; en perfekt plats för dig som önskar kombinera volontärarbete, resande, och naturupplevelser på nära håll.

Som volontär vid detta projektet kommer du att dela din tid mellan en placering vid vårt omsorgsprojekt, och arbete vid natur- och miljöprojektet.


Natur- och miljöprojektet ger dig en unik möjlighet att engagera dig i en rad pågående projekt i Galapagos nationalpark. Arbetet kan bestå av att återställa den naturliga miljön för djur och plantor, övervaka sjölejon, genomföra undersökningar av bestånden av olika arter, strandstädning, och workshops för att öka miljömedvetenhet bland lokalbefolkningen.

Young High School Special volunteers provide food for wildlife in Ecuador

Din andra vecka på Galapagos spenderar du vid ett av våra omsorgsprojekt, som arrangerar sommarskola för barn i Puerto baquerizo Moreno. Utbildning är viktigt för barnen på ön, för att de ska ha en chans till bättre framtidsutsikter. Du kommer att delta i diverse kreativa aktiviteter som fokuserar att stimulera barnens inlärningsprocess, och ge dem ny kunskap.

Vid sidan av volontärarbetet ger din vistelse på Galapagos dig en utmärkt möjlighet att öva spanska med lokalbefolkningen, om du skulle vara intresserad av att förbättra dina språkkunskaper och lära dig några nya ord och fraser.

Under helgen arrangerar vi en resa till en eller ett par av de grannöarna, där du kan njuta av naturen, de vackra stränderna, och livet till sjöss.

Projects Abroads volontärresor för ungdomar är trygga, säkra och meningsfulla med egen kvalificerad och erfaren personal på plats.

Läs om våra volontärers framgånger under 2017 i föregående års High School Specials Report.

Berätta för dina kompisar om den här sidan:

Tillbaka till toppen ▲