You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Ungdomsvolontär med barn & franskaundervisning i Senegal

Översikt

Volunteer on the Care & Community project in Senegal plays with kids outside

Volontärresorna till Senegal går till St Louis i norra delen av Senegal. Denna volontärplats kombinerar intensiva studier i franska med möjligheten att uppleva den senegalesiska kulturen och bidra till det lokala samhället. Denna volontärresa är perfekt för språkstudenter och alla som verkligen är intresserade av en ny kultur.

Varje morgon fem dagar i veckan får du tre timmars franskaundervisning. Lektionerna är interaktiva och du kommer få uppmuntran hela tiden. Lektionerna anpassas efter din nivå så alla kan delta oavsett om du kan franska sedan tidigare eller inte. Du och de andra volontärerna bor i värdfamiljer för att ytterligare öka möjligheterna att prata och lära känna människor.

Din tid som volontär i Senegal innebär att du blir involverad i att renovera och dekorera klassrum i ett lokalt daghem på eftermiddagarna, så att barnen får en fint och färgglad miljö att återkomma till efter lovet.

På helgen besöker ni öknen där ni sover i tält under stjärnorna bredvid fantastiska sanddyner. Under veckorna arrangeras också sociala aktiviteter av vår personal på plats, du kan få lära dig spela trummor eller afrikansk dans!

Projects Abroad erbjuder säkra, trygga och meningsfulla volontärresor för ungdomar med egen kvalificerad och erfaren personal på plats.

Läs om våra volontärers framgånger under 2017 i föregående års High School Specials Report.

Berätta för dina kompisar om den här sidan:

Tillbaka till toppen ▲