You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Ungdomsvolontär – Samhälle & Byliv

Översikt

2
veckor på sommaren
  • söndag 28:e juli 2019 - lördag 10:e augusti 2019

Gruppbild i klassrum med ungdomsvolontärer och elever på Samoa.

Våra ungdomsprojekt för volontärer i åldern 15-18 år.

Res till vackra Samoa och uppleva en kultur som du inte hittar någon annanstans i världen. Du och dina nyfunna volontärvänner från hela världen världen bor och arbetar i grupp i en lokal by på ön Upolu som är en del av den samoanska skärgården i Stilla havet.

Våra ungdomsprojekt passar perfekt för volontärer som vill göra en skillnad men inte har möjlighet att vara borta under en längre tid. I detta program ser vi till att du får ut det mesta av din tid på handling.

På morgonen hjälper du till en lokal byskola där du assissterar de lokala lärarna under lektionerna. Under dagen kan du engagera dig i en mängd aktiviteter till förmån för hela byn. Till exempel workshops om hälsosam matlagning, grundläggande engelskaklasser, trädgårdsarbete och mycket mer.

Genom att arbeta med lokalbefolkningen i byn kommer du att få en unik inblick i den lokala livsstilen och samtidigt hjälpa de lokala invånarna. Man lär sig mycket mer om Samoa och sig själv på detta projekt än man som turist någonsin kommer att kunna göra.

Du kommer att bo med en lokal värdfamilj som ger dig en grundlig introduktion till livet i Samoa. Här får du lära dig om lokal matlagning, traditioner och seder. Vår lokala personal är alltid med dig under projektet så du är säker på att få vägledning och stöd under hela vistelsen.

Vi har planerat programmet så att du kombinerar värdefullt volontärarbete med kulturella aktiviteter. Vår lokala personal organiserar kulturella aktiviteter på helger och fritid och du kan räkna med att få med dig en oförglömlig upplevelse hem från Samoa.

Läs om våra volontärers framgånger under 2017 i föregående års High School Specials Report.

Berätta för dina kompisar om den här sidan:

Tillbaka till toppen ▲