You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Ungdomsvolontär med barn & ungdom

Volunteer opportunities for High School Students to work with children and renovate school abroad

Upplev ett annorlunda sommarlov som volontär med Projects Abroad. Våra volontärarbeten med barn och ungdomar är ett utmärkt sätt att se världen, uppleva spännande kulturer och samtidigt göra en insats. Du som vill resa som volontär på vinter- eller sommarlovet och arbeta med barn kan hjälpa till på daghem och med viktigt renoveringsarbete.

Många barn världen över saknar den omsorg och uppmärksamhet varje barn behöver. Personal vid olika institutioner är ofta överarbetade och underbemannade, och har helt enkelt inte tid att ge barnen individuell uppmärksamhet. Det är här du som volontär kommer in i bilden; som ett extra par händer, och extra stöd till de små.

Förutom att leka med barnen och hjälpa till med deras utbildning, så kan du hitta på egna aktiviteter att engagera dem i, kanske har du något intresse du kan dela med dig av till exempel musik, teater, sport, eller konst; lokal personal uppskattar alltid när du tar egna initiativ.

Den andra aspekten av de här projekten involverar praktiskt renoveringsarbete, ofta vid skolor eller community centers. Arbetet kan bestå av reparationer, målning, trädgårdsarbete, och mycket mer.

De här projekten tillåter dig som volontär att, tillsammans med övriga volontärer, göra en varaktig insats för lokalbefolkningen där ni arbetar.

Omsorg Ungdomsvolontär:

Läs om våra volontärers framgånger under 2017 i föregående års High School Specials Report.

Berätta för dina kompisar om den här sidan:

Tillbaka till toppen ▲