You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Ungdomsvolontär – Naturvård och Samhälle i Kambodja

Översikt

Under 2018 driver vi inte detta projekt, men vi har fortfarande fantastiska marin & dykprojekt i Belize, Fiji och Thailand. Ta en titt!

  • Var? Koh Sdach
  • Placering? Dykarbete och annat naturvårdsarbete
  • Krav? Du är mellan 15 och 18 år
  • Boende? Delade bungalows

Ungdomsvolontär dyker och rensar botten från skräp i Kambodja

Det här alternativet är perfekt för dig som är intresserad av marint naturvårdsarbete och samtidigt vill göra något positivt för lokalbefolkningen.

Under din tid i Kambodja genomför du en PADI Open Water kurs för att sedan omsätta dina kunskaper i praktik med viktigt naturvårdsarbete och kartläggnignsdyk. Din insats vid projektet bygger vidare på vårt långsiktiga arbete för att beskydda och bevara det lokala ekosystemet och dess djurarter. Du gör detta genom att samla in data och bidra till forskning. Som volontär vid det här projektet kommer du även att ta del av ett initiativ – Dive Against Debris – som syftar till att rensa havet från skräp som hotar marint liv i området.

En annan viktig del av projektet fokuserar på att lära lokala skolelever vad de kan göra för att hjälpa miljön och minska sin egen och sin familjs ekologiska fotavtryck. Du kommer även att få arrangera workshops och organisera städdagar på stranden. Utöver volontärarbetet som fokuserar på naturvård så kan du komma att undervisa i engelska, spela utbildande spel och lekar med eleverna, såväl som att hjälpa till med allmänt underhållsarbete.

Under din tid med Projects Abroad i Kambodja bor du tillsammans med de andra volontärerna i bungalows i anslutning till naturvårdsprojektet. Här serveras också alla måltider som ni äter tillsammans på terassen med havsutsikt.

På eftermiddagar och kvällar ordnar Projects Abroads lokala personal olika sociala och kulturella aktiviteter. Det kan vara restaurangbesök, filmkvällar, eller sång- och danslektioner.

Under helgen åker ni på en spännande utflykt till Chi Phat, ett naturskönt distrikt av Kambodja där ni kan utforska naturen, paddla kajak längs floden, eller vandra upp till vattenfallen och ta ett dopp!

Berätta för dina kompisar om den här sidan:

Tillbaka till toppen ▲