You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Ungdomvolontär på Sri Lanka – Medicin

Översikt

2
veckor på sommaren
  • söndag 21:e juli 2019 - lördag 3:e augusti 2019
  • söndag 11:e augusti 2019 - lördag 24:e augusti 2019

  • Var?Colombo
  • Placering? Sjukhus
  • Krav? Du är mellan 15 och 18 år
  • Boende? Gästhus/Värdfamilj

Med Sri Lankas största stad Colombo som bas kan du jobba som ungdomsvolontär vid vårt spännande sjukvårdsprojekt. Det här är en fantastisk möjlighet för gymnasieelever att få erfarenhet av och förståelse för sjukvårdssystemet i ett utvecklingsland.

A volunteer on the Sri Lanka Medicine High School Special project.

Som ungdomsvolontär arbetar du under handledning av en koordinator från Projects Abroad. Du spenderar tid på de olika avdelningarna vid ett sjukhus men får också besöka ett sjukhus som specialiserar sig på traditionell ayurvedisk medicin.

Under loppet av din vistelse på Sri Lanka får du också möjlighet att delta i en intressant workshop på temat medicinsk praxis. Projektet kommer också att innefatta fältarbete på ett två-dagars sjukvårdsläger där ni besöker barnhem och andra platser.

Projects Abroad arrangerar en helgtur till Kandy, som är Sri Lankas kulturella huvudstad. Kandy är, med sin status som UNESCO världsarv, verkligen värt ett besök.

Resan till Sri Lanka är säker och trygg. Vår egen personal är hela tiden närvarande och du är del av en internationell grupp med ungdomar i samma ålder. Du åker hem med många nya kontakter och vänner från hela världen.

Läs om våra volontärers framgånger under 2017 i föregående års High School Specials Report.

Berätta för dina kompisar om den här sidan:

Tillbaka till toppen ▲