You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Ungdomsvolontär i Peru – Medicin

Översikt

2
veckor på sommaren
  • söndag 21:e juli 2019 - lördag 3:e augusti 2019
  • söndag 11:e augusti 2019 - lördag 24:e augusti 2019

  • Var?Cusco
  • Placering? Privata och offentliga sjukhus
  • Krav? Du är mellan 15 och 18 år
  • Boende? Värdfamilj

Att vara ungdomsvolontär i Peru på lovet ger dig en unik möjlighet att observera professionell sjukvårdspersonal i ett utvecklingsland. Vi samarbetar både med privata och offentliga sjukhus, vilket göra att du får observera ett brett spektrum av medicinska behandlingar på olika avdelningar.

A female volunteer promotes dental hygiene at an outreach in Peru

Under din vistelse vid projektet i Peru får du observera olika procedurer och du får delta på workshops som behandlar olika medicinska ämnen. Du kommer att lära dig massor om vanliga hälsoproblem i Peru, och hur dessa behandlas. En del av din tid kommer du att ägna åt att följa lokala läkare, som du kan ställa frågor till och diskutera patientfall med.

Dina två eller fyra veckor i Peru kommer även innebära ett par timmars spanskaundervisning, där du får lära dig ord och uttryck relaterade till sjukvård, vilket definitivt kommer att vara dig till nytta vid projektet.

Dessutom kommer du att kunna delta i ett uppsökande vårdprogram där ni erbjuder medicinsk hjälp och allmän hälsoundervisning till lokalbefolkning som annars inte har tillgång till sådana tjänster.

Under din vistelse med Projects Abroad i Peru bor du hos en av våra värdfamiljer i Sacred Valley. Att bo hemma hos en lokal familj ger en unik chans att lära känna kulturen på nära håll, och ett utmärkt tillfälle att öva din spanska. Vår personal från Projects Abroad finns alltid tillgänglig om du skulle ha några frågor eller behöver stöd.

Inget besök i Anderna är komplett utan en utflykt till en av världens mest berömda arkeologiska utgrävningar, Machu Picchu. Så dit bär det, tillsammans med övriga volontärer, av under helgen. Ni kommer även att få möjlighet att besöka många av de färgrika marknader som finns i Sacred Valley. Deltar du dessutom i 4-veckors programmet kommer du att få vara med om flera andra besök och aktiviteter under de andra helgerna.

Läs om våra volontärers framgånger under 2017 i föregående års High School Specials Report.

Berätta för dina kompisar om den här sidan:

Tillbaka till toppen ▲