You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Ungdomsvolontär Medicin i Kenya

Översikt

2
veckor på sommaren
  • söndag 28:e juli 2019 - lördag 10:e augusti 2019
  • söndag 11:e augusti 2019 - lördag 24:e augusti 2019

A medical volunteer helps a child with his injury in Kenya

Denna volontärresa lär dig som är intresserad av sjukvård hur den kan bedrivas i ett utvecklingsland och är mellan 15-18 år. Du och de andra volontärerna är baserade i Nakuru och bor hos lokala värdfamiljer.

Volontärarbetet är varierande och givande, du kommer att lära dig av lokala läkare i en vårdcentral ena dagen och vårda och utbilda familjer i fattiga mer lantliga samhällen nästa dag.

Du och de andra volontärerna får möjlighet att vara med på intressanta workshops samt lära dig mer om vilka sjukdomar och åkommer som är vanligast i landet, som HIV och tropiska sjukdomar. Kenya har genom åren alltid strävat efter att lära den yngre generationen om vikten av hälsa och personlig hygien.

Möjlighet finns också att följa med till hälsoundersökningar på hem för fattiga barn och lära ut enkla tips för att hålla sig frisk till dem.

Under helgen kommer du och de andra volontärerna på denna volontärresa få möjlighet att uppleva en av Kenyas fantastiska nationalparker med dess ofantliga mångfald av spännande djur!

Volontärresan är trygg, säker och meningsfull. Vi har egen kvalificerad och erfaren personal på plats som är närvarande under hela projektet.

Läs om våra volontärers framgånger under 2017 i föregående års High School Specials Report.

Berätta för dina kompisar om den här sidan:

Tillbaka till toppen ▲