You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Ungdomsvolontär i Kina – Juridik & Näringsliv

Översikt

2
veckor på sommaren
  • söndag 28:e juli 2019 - lördag 10:e augusti 2019

  • Var? Chengdu
  • Placering? Advokatfirmor och lokala företag
  • Krav? Du är mellan 15 och 18 år
  • Boende? Delat boende i lägenhet eller värdfamilj

Få en fascinerande inblick i Kinas snabbt växande näringsliv genom att spendera två veckor som ungdomsvolontär inom juridik &v näringsliv i storstaden Chengdu. Som volontär besöker du advokatbyråer och andra juridiska avdelningar där du får en värdefull inblick i kinesisk affärsrätt. Du kommer att studera fallstudier, göra jämförelser mellan kinesisk och utländsk rättspraxis och hjälpa till med korrekturläsning av viktiga dokument.

A group of Law & Business volunteers after a meeting with local businessmen in China

Dessutom kommer du att få presentationer och uppdrag från olika företag för att ge dig mer kunskap om internationella affärsmetoder.

Du bor tillsammans med andra volontärer en av våra lägenheter, eller hos en av våra värdfamiljer. Våra lokala Projects Abroad personal finns alltid tillgängliga om du skulle behöva hjälp eller om du bara undrar över något.

Under helgen arrangeras ett besök till Chengdus berömda pandacenter. Du får även möjlighet att bestiga berget Qincheng, besöka jättebuddhan i Leshan, och utforska allt Chengdu har att erbjuda i form av sevärdheter och folkliv.

Läs om våra volontärers framgånger under 2017 i föregående års High School Specials Report.

Berätta för dina kompisar om den här sidan:

Tillbaka till toppen ▲