You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Ungdomsvolontär inom Juridik & Näringsliv

High School interns on the Business project sit in a business meeting overseas

För ett annorlunda skollov, pröva på livet som volontär! Med våra projekt inom juridik & näringsliv, erbjuder Projects Abroad dig möjligheten att få praktisk erfarenhet, och en värdefull inblick i en spännande värld med högt tempo. Vi arbetar med företag och juridikbyråer runt om i världen, och som ungdomsvolontär kommer du att lära dig om internationell affärspraxis, och hur lagen tillämpas, i utvecklingsländer med lovande ekonomisk tillväxt.

Volontärer vid ett kombinerat näringsliv & juridikprojekt kommer att involveras i en rad olika aktiviteter vid sina olika placeringar. Du kan finna dig själv på ett företags juridiska avdelning där du får arbeta med allt från att göra research, gå på möten, korrekturläsa viktiga dokument, sätta ihop portfolios, till mer vardagligt kontorsarbete, och mycket mycket mer.

Den erfarenhet du samlar på dig vid ett av dessa projekt ger dig inte bara en upplevelse för livet, det kommer även att sticka ut på din resumé, och ge dig en extra fördel när du skall söka vidareutbildning, och på arbetsmarknaden.

Juridik & Näringsliv Ungdomsvolontär:

Läs om våra volontärers framgånger under 2017 i föregående års High School Specials Report.

Berätta för dina kompisar om den här sidan:

Tillbaka till toppen ▲