You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Ungdomsvolontär i Mexiko - byggprojekt & spanska

Översikt

  • Var? Guadalajara
  • Placering? Byggarbete och språkkurs
  • Krav? Du är mellan 16-19 år 
  • Boende? Värdfamilj eller gemensamt boende

A teenage volunteer helps give a new house a coat of paint on the Building project in Mexico

Detta projektet kombinerar intensiv spanskaundervisning med möjligheten att få en smak av mexikansk kultur, och göra en insats i samhället. Projektet passar bra för dig som studerar spanska, och för dig som önskar uppleva en annan kultur.

Som volontär vid vårt specialprojekt för ungdomar använder du morgnarna till byggarbete, där arbetsuppgifterna kan innefatta allt från att bygga toaletter, till att måla ett klassrum eller ett dagcenter. Det kommer även att finnas tid till att leka med de lokala barnen.

Spanskaundervisningen sker under två timmar på eftermiddagen. Lektionerna är interaktiva och du kommer att finna undervisningen utmanande och rolig. Utrustad med dina nya språkkunskaper kan du kommunicera med lokalbefolkningen och de andra volontärerna, på spanska förstås. Undervisningen anpassas alltid efter din nivå, antingen du är nybörjare eller har tidigare erfarenhet.

Beroende på var ditt byggprojekt ligger, kommer du antingen att bo i ett gemensamt boende tillsammans med andra volontärer, eller hos en av våra lokala värdfamiljer.

Under helgen har du möjlighet att besöka en av Mexikos vackra stränder för att ladda batterierna inför din andra och sista arbetsvecka.

Läs om våra volontärers framgånger under 2017 i föregående års High School Specials Report.

Berätta för dina kompisar om den här sidan:

Tillbaka till toppen ▲