You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Undervisning i Peru

Översikt
Projektöverblick
  • Var? Cusco
  • Placering? Lokala skolor
  • Min roll? Lärare och assisterande lärare
  • Boende? Värdfamilj
  • Hur länge är jag där? Från två veckor
  • När kan jag åka? När som helst, du bestämmer!

I detta pionjärprojekt samarbetar vi med det Peruanska utbildningsministeriet för att öka engelskakunskaperna i mellan- och högstadiet i Cusco. Barnen/ungdomarna är mellan 11-18 år och många av klasserna vi jobbar i har elever mellan 17-18 år, tänk på det när du ansöker. Föredrar du att arbeta med yngre barn så välj istället något av våra omsorgsprojekt!

Volunteers teach adults on the English Teaching project in Peru, South America

Lärarvolontärer hjälper till med undervisningen och har tillgång till nyskapande hjälpmedel och deltar i workshops för att bolla idéer om hur verksamheten kan förbättras. Det är en god idé att ta med några saker hemifrån som du kan använda i undervisningen.

Exempelvis kommer eleverna vara mycket intresserad av vem du är och var du kommer ifrån, så några foton på din familj och dina vänner är alltid bra att ha. Ditt arbete är huvudsakligen att lära barnen att tala bättre engelska, öka deras självförtroende och förbättra deras uttal. Under loven i januari och februari deltar volontärer i vidareutbildning för engelskalärare och personal. Detta program som stöds av Perus statliga myndigheter har visat sig vara mycket uppskattat både av volontärer och ordinarie lärare.

För mer detaljerad information om projektets specifika mål, läs vår Peru Teaching Management Plan.

Peru Teaching Management Plan

Berätta för dina kompisar om den här sidan:

Tillbaka till toppen ▲