You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Språkkurs i wolof i Senegal

Översikt

Volunteer learns Wolof with local women in Senegal

Delta i en intensivkurs i wolof och upptäck den vibrerande kulturen i Senegal. De som pratar wolof utgör över en tredjedel av Senegals befolkning och ungefär 80% av alla senegaleser pratar wolof, även om franska är officiellt språk i Senegal så hör du wolof pratas hela tiden, mest bland unga som pratar wolof mycket bättre än franska.

Du kan lära dig wolof genom Projects Abroad på en intensivkurs i språket, där du kommer få ungefär 15 timmars privatundervisning i veckan. Med boende hos en lokal värdfamilj, kommer du lära dig språket snabbt och kan träna på vad du lärt dig med din värdfamilj.

Lektionerna är med en kvalificerad språklärare och är skräddarsydda för att passa just din nivå , kursen anpassas också efter dina intressen.

Efter dina lektioner har du gott om tid att göra klart läxor och utforska St.Louis med andra volontärer.

Projects Abroad erbjuder många andra projekt i Senegal inom till exempel medicin och mänskliga rättigheter. Att ta sig lite tid till att lära sig wolof hjälper dig mycket om du väljer att fortsätta på något annat projekt i Senegal. På projektet kan du då testa dina nya språkkunskaper mer praktiskt när du interagerar med dina lokala kollegor.

Alternativt kan du gå en kort 14 eller 30-timmars språkkurs i wolof. Denna kursen körs parallellt med ditt huvudprojekt. Om du planerar att vara borta i tolv veckor eller mer, kan du också gå en 60-timmars kurs som görs samtidigt som ditt huvudprojekt.

För mer information besök vår sida med påbyggnadskurser.

Berätta för dina kompisar om den här sidan:

Tillbaka till toppen ▲