You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Lär dig spanska i Mexiko

Översikt

I Guadalajara har du möjlighet att utveckla dig själv i en unik kultur och lära dig spanska med Projects Abroad. Guadalajara är en typisk mexikansk storstad. Mexiko erbjuder något för alla som volontärarbetar utomlands – det är ett lättillgängligt land, med många hotell, bra lokaltrafik och mycket att göra.

A Projects Abroad volunteer studies Spanish in Mexico, North America

På spanskakurs i Mexiko har du 15 lektionstimmar i veckan med en kvalificerad privatlärare. Du kanske går kursen med en annan volontär som är på samma spanska nivå som dig själv. Du lär dig snabbt – du har goda möjligheter att träna på dina nya kunskaper medan du bor hos din spansktalande värdfamilj.

Intensivkurserna är skräddarsydda så att dom ska passa just dig, oavsett om du är nybörjare eller har pluggat spanska i flera år. Att vara omringad av språket varje dag kommer att hjälpa dig att göra framsteg. Efter dina lektioner och läxor kommer du ha mycket fritid att utforska och öva på dina nya kunskaper.

Vare sig du är ute efter lugn och ro i bergen och besöka arkeologiska platser, eller äventyr, djungler och stränder är det lätt att hitta något som passar just dig. Projects Abroad erbjuder många möjligheter till volontärarbete och praktikplatser i Mexiko om du vill pröva på dina nya språkkunskaper.

Ett annat alternativ kan vara att gå en kort 14 eller 30-timmars språkkurs i Spanska. Den här kursen är skräddarsydd för att passa dina behov och görs parallellt med ditt volontärarbete eller praktik.

För mer information besök vår sida med påbyggnadskurser.

Berätta för dina kompisar om den här sidan:

Tillbaka till toppen ▲