You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Lär dig spanska i Argentina

Översikt

Volunteer in a lesson with a Projects Abroad teacher on the Spanish Language Course

På en spanskakurs i Argentina med Projects Abroad kan du utveckla dina spanskakunskaper i den vackra staden Cordoba. Cordoba är en vibrerande och attraktiv stad där du efter att gjort klart din språkkurs, kan delta i något av våra omsorgs- eller undervisningsprojekt.

Du har 15 lektionstimmar i veckan med en kvalificerad privatlärare. Kursen kan ges med en annan volontär som är på samma spanskanivå som du själv. Du lär dig snabbt – du kommer ha gott om möjligheter att träna på dina nya kunskaper medan du bor hos din spansktalande värdfamilj.

Intensivkurserna är skräddarsydda så att dom ska passa just dig, oavsett om du är nybörjare eller har pluggat spanska i flera år. Att vara omgiven av språket varje dag kommer att hjälpa dig att göra framsteg. Efter dina lektioner och läxor har du mycket fritid att utforska staden och öva på dina nya kunskaper.

Ett annat alternativ kan vara att gå en kort 5, 14 eller 30-timmars språkkurs i spanska, en så kallad påbyggnadskurs. Den här kursen är skräddarsydd för att passa dina behov och görs parallellt med ditt volontärarbete eller praktik

Om du planerar att volontärarbeta i 12 veckor eller mer kan du också läsa en 60-timmars spanskakurs parallellt med ditt volontärarbete.

För mer information besök vår sida med påbyggnadskurser.

Berätta för dina kompisar om den här sidan:

Tillbaka till toppen ▲