You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Lär dig quechua i Peru

Översikt

Volunteer learning Quechua travels to Machu Picchu in Peru

I Peru har du möjlighet att fördjupa dig i den fascinerande peruanska kulturen på någon av våra intensivkurser i quechua. Quechua är ett officiellt språk i Peru där quechua och spanska nu är starkt blandade.

Du kan lära dig quechua i Peru genom Projects Abroad på en intensivkurs, där du får 15 timmars privatundervisning i veckan. Med boende i den fantastiska Heliga dalen i en lokal värdfamilj lär du dig snabbt och kan praktisera vad du lärt dig med dina värdar varje dag . Lektionerna är med en behörig språklärare, skräddarsydda till din personliga nivå och kan anpassas efter dina intressen.

Volunteer learn Quechua with locals in the Sacred Valley of Peru

Efter dina lektioner kommer du ha gott om tid för läxor och att utforska den heliga inkadalen med andra volontärer. Språkkurser i Peru kan inte kombineras med natur & miljö projektet i Peru.

Alternativt kan du ta en kort 14 -timmars eller 30 - timmars kurs i quechua . Dessa kurser är skräddarsydda för dina behov och köra tillsammans med våra andra volontärprojekt . Om du planerar att tillbringa åtminstone tolv veckor i Peru eller Bolivia kan du också välja att ta en 60 - timmars kurs i samband med ditt huvudprojekt.

För mer information besök vår sida med påbyggnadskurser.

Hör av dig för fler detaljer!

Berätta för dina kompisar om den här sidan:

Tillbaka till toppen ▲