You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Mandarin språkkurser i Kina

Översikt

Volunteers in China practice speaking Mandarin on the street

Projects Abroad erbjuder språkkurser i mandarin, både i Shanghai och Chengdu. Engelska pratas en del i båda städerna men att lära sig lite mandarin betyder att du får möjlighet att sätta dig in mer i den fascinerande kinesiska kulturen och att göra en ansträngning att lära sig grunderna i mandarin kommer även att uppskattas mycket av dina kollegor.

Du kan lära dig mandarin genom Projects Abroad på en intensivkurs där du får i genomsnitt 15 lektionstimmar per vecka. Lektionerna kommer att hållas i ett lokalt språkcenter med en kvalificerad lärare. Lektionerna är skräddarsydda för för att passa just din personliga nivå och anpassas efter dina önskemål.

Lär dig mandarinkinesiska i Kina

Oavsett om du är en nybörjare eller har pluggat mandarin i många år så kommer det faktum att du är i en miljö där språket pratas hela tiden runt omkring dig göra att din kunskapsnivå höjs i ett snabbt tempo.

Efter dina lektioner kommer du att ha mycket tid över att göra klart dina läxor och utforska staden samt öva på vad du har lärt dig.

Alternativt kan du gå en kortare 14 eller 30-timmars språkkurs i Mandarin. Den här kursen är skräddarsydd för att passa dina behov och görs parallellt med ditt volontärarbete eller praktik, så kallad påbyggnadskurs.

Om du planerar att volontärarbeta i 12 veckor eller mer, kan du istället läsa en 60-timmars mandarinkurs parallellt med ditt volontärarbete

För mer information besök vår sida med påbyggnadskurser.

Berätta för dina kompisar om den här sidan:

Tillbaka till toppen ▲