You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Språkkurs & Språkresa - Lär dig språk utomlands

Spåklärare och elev under språkkures/språkresa med Projects Abroad

Gör en annorlunda språkresa och följ med oss till något av våra spännande länder!

Våra språkkurser & språkresor utomlands kombineras med boende i värdfamiljer. Detta ger dig mängder av möjligheter att öva dina nyfunna språkkunskaper utanför klassrummet och du kommer på så sätt lära dig det lokala språket snabbt.

Klicka på länderna och språken nedan så får du mer info om dina möjligheter!

Du kommer också snabbt kunna bygga relationer med lokalinvånarna och få en inblick i landets kultur som du inte får som vanlig turist.

Du kan med fördel börja din tid utomlands med en språkkurs och språkresa genom oss innan du börjar på din volontärplats.
Detta gör att du sedan har mycket lättare att snabbt komma in i ditt volontärarbete. Och du kommer få ut mycket mer av din tid som volontär när du kan kommunicera med människor på deras eget språk.

Språkresa

Alla våra kurser är även tillgängliga utanför volontärverksamheten och fungerar då som klassiska språkresor, med skillnaden att du fortfarande får bo hos en lokal värdfamilj.

En språkresa är precis som en volontärresa ett fantastiskt sätt att se världen och lära sig om nya kulturer. Få saker öppnar så många dörrar som att lära sig ett nytt språk!

Genom att ta några lektioner och öva dina språkfärdigheter i vardagliga situationer, lär du dig snabbt grunderna.

Projects Abroad erbjuder två sorters språkkurser/språkresor utomlands:

  • Intensivkurs: 30, 45 eller 60 timmar under loppet av 2, 3 eller 4 veckor.
  • Deltidskurs: 14, 30 eller 60 timmar under eftermiddag/kväll (löper parallellt med ditt volontärarbete).

 Läs mer om våra språkkurser här.


 

Vare sig du vill lära dig ett helt nytt språk eller bara putsa på dina existerande kunskaper så är en språkkurs & språkresa utomlands det bästa sättet att lära sig mycket under en förhållandevis kort tid. Överallt ges tillfälle att öva, i din värdfamilj, vid ditt volontärprojekt, ute på stan, bland nyfunna vänner, möjligheterna är oändliga!

Berätta för dina kompisar om den här sidan:

Tillbaka till toppen ▲