You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Volontärarbeta som surflärare utomlands

Volunteers teach surfing lessons to kids in the developing world with Projects Abroad

Surfing är en av de mest populära vattensporterna i världen, men det är även en aktivitet som ofta är otillgänglig för många människor. På Projects Abroad vill vi ändra på det och göra surfing till något som all kan ta del av, oavsett bakgrund eller ekonomisk situation.

I många utvecklingsländer får barn aldrig möjlighet att lära sig simma, trots att de lever nära havet. Som en del av vårt surfprojekt bidrar du därför med att lära barn hur viktigt det är med säkerhet i vattnet, och att kunna simma. Du lär dem alltså både att simma och att surfa!

Du kommer att umgås med barnen på stranden och gradvis lära dem nya färdigheter, målet är att ha kul och lära samtidigt. Våra projekt har behov av volontärer som är ivriga att engagera sig i barnen och ge dem stöd och vägledning.

Du behöver inte kunna surfa sen tidigare, eftersom vi erbjuder möjlighet till undervisning för dig, samtidigt som du jobbar vid projektet. Du behöver dock vara en god simmare.

Till surfprojektet söker vi volontärer som har en passion för havet och att arbeta med barn. Så om du är ute efter en utmaning, och är intresserad av att lära dig något nytt, kommer surfprojektet vara ett bra val.

Surfing projekt i:

Berätta för dina kompisar om den här sidan:

Tillbaka till toppen ▲