You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Idrottstränare i Ghana

Översikt
  • Var? Cape Coast vid Atlantkusten
  • Min roll? Att träna barn från missgynnade familjer i fotboll och friidrott
  • Elevernas ålder? 6-17 år
  • Klasstorlek? 30-35
  • Erfarenhet? Krävs ingen
  • Boende? Värdfamilj
  • Hur länge är jag där? Från 2 veckor
  • När kan jag åka? När som helst, du bestämmer!

Volunteer coaches soccer to school children in Ghana with Projects Abroad

Att volontära på projekt efter skoldagens slut är ett bra sätt att bidra till utvecklingen av missgynnade barn. I Ghana kombinerar våra projekt aspekter av idrott, utbildning och socialt umgänge. Alla volontärer kan göra skillnad på dessa placeringar oavsett ålder, kön och tidigare erfarenheter.

På projektet med aktiviteter efter skolan arbetar du i Cape Coast med barnidrott. Vi erbjuder träning i fotboll och fysiskt träning för killar och tjejer som annars inte har tillgång till organiserad träning. Bara det att du är där som utlänning uppmuntrar många barn att delta.

Tränare i Ghana

Alliansen för Utveckling av Ungdomsidrott startades 2010 av Projects Abroads volontärer och lokalbefolkningen med målet att få bort barnen från gatan till ett säkert ställe på eftermiddagarna. Asebu ligger strax utanför Cape Coast vid Atlantkusten och är betydligt mindre utvecklat än Cape Coast.

Förutom de dagliga idrottsaktiviteterna håller volontärerna presentationer varje fredag om olika ämnen som barnarbete, malaria, hygien, tonårsgraviditeter och HIV. Volontärerna besöker också barnen i deras hem och pratar med deras familjer om saker som deras uppförande och skolarbete.

Projektet behöver volontärer med kunskaper om fysisk träning och ledarskap och välkomnar alla med erfarenhet av ungdomsrådgivning. Du kan kombinera idrotten med diskussioner om sociala frågor relaterade till barnens behov varje vecka. Projektet pågår på eftermiddagar och kombineras därför bäst med projekt inom omsorg eller undervisning.

Om du är mellan 16-19 år och är osäker på om du är redo för ett ordinarie projekt, kanske du ska överväga våra projekt för ungdomsvolontärer i Ghana.

Berätta för dina kompisar om den här sidan:

Tillbaka till toppen ▲