You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Praktik utomlands

Praktik utomlands - praktikant plåstrar

Projekt Abroad har många års erfarenhet av att arrangera praktik utomlands. Det finns klara fördelar med att göra praktik utomlands; För det första, du lär dig att utföra dina arbetsuppgifter i en främmande kultur; för det andra, du lär dig att lösa problem på ett annat sätt då resurserna ofta är begränsade.

Genom praktik utomlands kommer du att utmanas både professionellt och personligt.

Svenska studenter uppmuntras i allt högre grad av rådgivare och potentiella arbetsgivare att prova sina kunskaper i ett främmande sammanhang. De får på så sätt en bredare förståelse för deras expertområde samt mer ingående kunskaper om sina personliga gränser.

Vid många utbildningar i Sverige är det obligatoriskt med kortare eller längre praktik. Vi hjälper dig att hitta en praktik utomlands som uppfyller de specifika krav just din utbildning ställer.

 

Praktik utomlands - journalistpraktikant filmar med professionell kamera

Projects Abroad bedriver projekt i ett trettiotal länder inom en mängd yrkeskategorier. Se nedan vilka yrken du kan söka praktik utomlands inom.

Om du inte hittar det du söker så kan vi med hjälp av lokala kontakter och partners ofta se till så att dina krav möts. Kontakta oss gärna för att höra om vi kan arrangera en praktik utomlands inom just ditt område!


Efter avslutad praktik utomlands får du ett intyg som du kommer att ha nytta av vid senare ansökningar och karriär. Din utlandspraktik innebär också nyttiga kontakter som du kan ha nytta av framöver.

Att göra din praktik utomlands ger dig nya perspektiv på dina studier, är bra för ditt cv och du får en värdefull erfarenhet med dig hem. Utöver detta har du också medverkat i ett volontärprojekt som gjort och fortsätter göra nytta för samhället du besökt.

Vill du ha mer information eller hjälp att hitta rätt praktik utomlands? praktik utomlands - journalistpraktikant i Bolivia

Kontakta oss på info@projects-abroad.se eller på telefon 08 - 55 921 116

Berätta för dina kompisar om den här sidan:

Tillbaka till toppen ▲