You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Volontär med barn & ungdomar i Thailand

Översikt
Projektöverblick
  • Var? Krabi
  • Projekttyp? Daghem & placeringar för barn med särskilda behov
  • Min roll? Hjälper ordinarie personal med omvårdnad, lekar och enklare undervisning
  • Boende? Värdfamilj eller delat boende i bungalows
  • Hur länge är jag där? Från två veckor och uppåt
  • När kan jag åka? Flexibelt, du bestämmer!

Volunteers and children work on an art project in a care center in Thailand

De flesta volontärer i Thailand jobbar på förskolor och daghem med barn mellan 3 och 6 år. Våra volontärplatser finns i och omkring Krabi. Genom att ge barnen en god start i livet och få dem att pröva på engelska vid en tidig ålder kan du stimulera barnen till att vilja lära sig mer. Genom lekar, sånger, konst och hantverk lär du känna barnen och barnen lär sig mer om dig.

Vi har även volontärplatser i Krabi på ett utbildningscentrum där vi arbetar med barn och ungdomar som har fysiska eller mentala funktionshinder. De sistnämnda volontärplatserna kan vara väldigt krävande så tidigare erfarenhet av sådant arbete är att rekommendera.

Thailand har många områden som är mycket utvecklade med skolor i världsklass men det finns stora klyftor i löner och samhällsklasser. Medan vissa går i privatskolor finns det många som inte har råd med utbildning för sina barn. Projects Abroad arbetar bara med daghem som ger omsorg och utbildning till barn som inte har någon annan möjlighet. Att volontärarbeta på detta projekt betyder att du kommer hjälpa med att minska klyftorna som finns inom barnomsorg och utbildning i Thailand.

Man kan bland annat hjälpa till genom att leka med barnen, spela spel eller sjunga även lättare engelskaundervisning. Att lära sig engelska är väldigt viktigt för barnen, trots thailands stora turism är det relativt få som pratar engeska. Är du duktig på engelska i Thailand kan lönen vara dubbelt så hög!

Du arbetar vardagar med lediga kvällar och helger. Då kan du passa på att utforska omgivningarna med de andra volontärerna på plats.

Hör gärna av dig om du har fler frågor!

För mer detaljerad information om projektets specifika mål, läs vår Thailand Care Management Plan.

Thailand Care Management Plan

Berätta för dina kompisar om den här sidan:

Tillbaka till toppen ▲