You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Volontär med barn i Kambodja

Översikt
Projektöverblick
  • Var? Phnom Penh
  • Placering? Daghem
  • Min roll? Assistera den lokala personalen i det dagliga arbetet
  • Boende? Delade lägenheter
  • Hur länge är jag där? Från två veckor
  • När kan jag åka? När som helst, du bestämmer!

Vi erbjuder möjligheter att arbeta med barn & ungdomar i Phnom Penh, Kambodja. Här arbetar volontärer vid något av de daghem Projects Abroad driver tillsammans med lokala samarbetsorganisationer. Som volontär spelar du en viktig roll för kvinnor och barn i området genom att arbeta direkt med lokalbefolkningen i närsamhället.

Två volontärer vid omsorgsprojektet i Kambodja läser sagor för barnen.

Fattiga mödrar lämnar sina barn på daghemmen på morgonen så att de kan arbeta under dagen. Som volontär ser du efter barnen som är mellan 3-6 år gamla och bidrar till deras utveckling.

Dina dagliga uppgifter kan bestå av allt från läsning för barnen, lekar och aktiviteter till att arbeta individuellt  med barnen tillsammans med den lokala personalen för att utveckla deras engelska. Alla volontärer handleds av lokal personal och du kan också få möjlighet att arbeta direkt i omgivande områden med att höja medvetenheten om barns rättigheter.

Volunteer with Children in a Care Center in Cambodia, Asia

Andra uppgifter handlar om vikten av hygien, se till att de får i sig mat och kommer iväg på månatliga hälsokontroller. Det finns dessutom möjlighet att medverka i en av våra fyra minikampanjer som vi driver året runt med fokus på utbildning och läskunnighet, idrott & vara utomhus, miljö samt hygien.

Som volontär arbetar du vanligen mellan 8.30 - 15.00, men det kan variera och dina exakta tider beror på ditt projekt och individuella schema. Vissa volontärer som bor nära placeringen äter lunch hemma och andra får lunchen på sin placering.

För mer detaljerad information om projektets specifika mål, läs vår Cambodia Care Management Plan.

Cambodia Care Management Plan Care Reports

Berätta för dina kompisar om den här sidan:

Tillbaka till toppen ▲