You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Natur & Miljö i Kambodja: Ytterligare projektinformation

Översikt
Projektöverblick Divemaster Course Add-on Ytterligare projektinformation

Här hittar du detaljerad information om olika områden du kan involvera dig i på detta natur & miljöprojektet.

Dykningsrelaterade projekt

Volunteer having fun underwater during a dive on the Marine Conservation project in Cambodia

Det dykningsrelaterade miljöarbetet arbetet fokuserar på både marina undersökningar och bärgningsdyk. Undersökningsprojekt inkluderar film och foto, beteende och ID studier av sjöhästar, korall, fisk och den biologisk mångfalden, samt kartläggning av miljön.

Volontärer lär sig att förstå termer, procedurer och metoder för rev och korallundersökningar. Du kommer att genomföra undersökningar på flera aktiva forskningsprojekt med vår vetenskapligt tränade personal.

Volunteers and children in Cambodia after a day of beach clean up on the Conservation project

Volontärer blir involverade i detaljerade studier där man observerar, forskar om och markerar sjöhästarnas position med GPS. Beteendestudierna siktar på att hitta svar på frågor som till exempel, har sjöhästar territorier? Har de partners? Finns det en anledning till att de gärna håller sig fast vid sjöborren ?

Nya projekt blir konstant utvecklade och nya idéer är alltid välkomna. Detta är idealiskt för dig som studerar marinbiologi eller för dig som bara älskar att dyka eller vill lära sig det.

Bärgningsdyken involverar att samla skräp från revet. Detta kan innebära att klippa bort ett trasigt fiskenät eller helt enkelt ta upp kastade saker från botten, allt från kläder till gamla stövlar.

Samhällsprojekt

Volunteer making anti trawling devices on the beach in Cambodia on the Conservation project

Vi arbetar i nära samarbete med den lokala byn på ön och volontärer kan involveras i viktiga samhällsjobb. Detta inkluderar aktiviteter i syfta att höja miljömedvetandet hos lokala barn som strandstädning och utbildning. Det finns också en möjlighet att hjälpa till att lära ut engelska i byns skola. Vi kan ibland bli tillfrågade av byborna att hjälpa till med praktiska uppgifter som att rensa skolgården, skapa en stig eller hjälpa till med grönsaksodlingarna.

Strandstädning

Strandstädning görs ofta i samarbete med de lokala samhället. Mycket av skräpet kastas i av förbipasserande fiskebåtar.

Månatliga uppdateringar Handlingsplan, fakta & rapporter

Berätta för dina kompisar om den här sidan:

Tillbaka till toppen ▲