You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Näringsliv

Översikt
  • Var? Chengdu, Shanghai
  • Placering? Marknadsföring, PR, bokföring, finans, IT, med mera
  • Min roll? Arbeta vid ett lokalt företag i världens näst största ekonomi
  • Krav? Du talar och skriver flytande engelska och har fyllt 18 år
  • Boende? Delade lägenheter
  • Hur länge är jag där? Från fyra veckor
  • När kan jag åka? När som helst, du bestämmer!

Att vara volontär i Kina ger dig en unik inblick i fusionen mellan västerländsk kapitalism och österländsk kommunism. Inom kort lär Kina vara den ledande ekonomin i världen och tillväxttakten är imponerande.

Oavsett vad man tycker om politiken och kommuniststyret så är detta något hela världen måste ta ställning till och agera utifrån. Fler och fler lär sig också kinesiska eftersom det blir viktigt att kunna. För dig som har påbörjade eller avslutade studier inom ekonomi eller närbesläktade ämnen kommer din tid som volontär i Kina göra mirakel för ditt cv och person. Alla våra praktikplatser finns i städerna Chengdu och Shanghai.

Volunteer working on the computer of an office overseas on the Business project

Chengdu och Shanghai är två av världens snabbast växande städer, det 21:a århundradets megalopolis, där tusentals utländska företag konkurrerar om en chans att göra affärer. Om du är intresserad av att göra praktik i Kina har du här möjligheten att få en praktikplats inom just ditt område. Vi anordnar praktikplatser inom marknadsföring, personalfrågor, PR, bokföring, IT, finansiell rådgivning, kommunikation och ett flertal andra områden.

Du kan vara säker på att din praktikplats i Chengdu eller Shanghai får ditt CV att sticka ut och du kommer få en djupare insikt i hur västerländska företag verkar i Kina.

Hör av dig till oss så kan vi tillsammans hjälpas åt att finna den perfekta praktikplatsen i Kina till dig!

Berätta för dina kompisar om den här sidan:

Tillbaka till toppen ▲