You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Volontärarbeta inom tandvården i Kina

Översikt
Projektöverblick
  • Var? Chengdu eller Shanghai
  • Placering? Sjukhus
  • Min roll? Observera och assistera lokala tandläkare och tandsköterskor
  • Krav? Ett års fullföljda relevanta studier
  • Boende? Delat boende i lägenhet
  • Hur länge är jag där? Från fyra veckor
  • När kan jag åka? När som helst, du bestämmer!

Dentistry volunteers outside of their project placement in China

Som tandläkarstudent följer du och observerar tandläkare i deras arbete vid sjukhus i Chengdu och Shanghai. Detta är en ypperlig utgångspunkt för att lära så mycket som möjligt om de praktiska aspekterna av tandläkaryrket i Kina.

Vid sjukhuset blir du tilldelad en handledare som kommer att vara angelägen att testa din kunskapsnivå och som gladeligen besvarar alla frågor du har. Vid din placering får du möjlighet att observera olika behandlingar som sträcker sig från grundläggande munvård till rotfyllningar och tandutdragningar. Det kan också hända att du får chansen att observera mer komplicerade odontologiska operationer.

Boende och fritid

Under din vistelse vid projektet för tandvård i Kina bor du tillsammans med anda volontärer i centralt belägna, välutrustade och moderna lägenheter. Det finns mycket att utforska och uppleva i både Chengdu och Shanghai, inte minst ett pulserande nattliv. Och vill du ta en helgtur till en av de kringliggande städerna är det aldrig några problem att få resesällskap av andra volontärer.

För mer detaljerad information om projektets specifika mål, läs vår China Medicine & Healthcare Management Plan.

Det är möjligt att delta vid detta projektet under så kort tid som två veckor, om du inte har möjlighet att delta i fyra veckor eller längre. Även om du kommer att lära dig massor under två veckor, var medveten om att du inte får möjlighet att vara på lika många avdelningar som om du skulle spendera en längre tid vid projektet.

China Medicine & Healthcare Management Plan

Berätta för dina kompisar om den här sidan:

Tillbaka till toppen ▲