You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Sjukgymnastikprojekt på Samoa

Översikt
  • Var? Apia
  • Placering? Center för funktionshindrade barn, Samoa Rugby Union
  • Min roll? Hjälpa till med behandlingen av funktionshindrade barn och skadade spelare.
  • Krav? Du är utbildad sjukgymnast eller inne på sista året av din utbildning.
  • Boende? Värdfamilj
  • Hur länge är jag där? Från fyra veckor
  • När kan jag åka? När som helst, du bestämmer!

A Samoan patient receives treatment from a Projects Abroad intern

En placering inom sjukgymnastik (eller fysioterapi) passar perfekt för dig som studerar fysioterapi eller redan är färdigutbildad, och vill ha erfarenhet.

Våra placeringar inom sjukgymnastik på Samoa håller till på två olika center för funktionshindrade barn i och omkring Apia, Loto taumafami och Fiamalamalama. Det råder stor brist på fysioterapeuter på Samoa, något som betyder att många inte får den behandling de är i behov av. Med dina färdigheter och din kunskap kommer du att kunna ha en positiv inverkan på patienternas liv, och din insats kommer även att värdesättas högt av deras nära och kära.

Sannolikheten är stor att din placering inte har någon ordinarie utbildad sjukgymnast, så du bör vara bekväm med att arbeta självständigt,, och med minimal vägledning.

Kvalificerad sjukgymnast?

A Projects Abroad Physical Therapy intern at work in Samoa.

Som kvalificerad sjukgymnast har du möjlighet till en placering hos Samoa Rugby Union, där du arbetar under vägledning av lagets anställda sjukgymnast. Ge oss besked när du ansöker om du är intresserad av den här möjligheten.

Det här är en utmärkt placering för dig som redan är utbildad sjukgymnast ,där du kan använda dina kunskaper och din erfarenhet. Läs mer om möjligheterna för yrkesprofessionella.

Berätta för dina kompisar om den här sidan:

Tillbaka till toppen ▲