You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Sjukgymnastik i Ghana

Översikt
Projektöverblick
  • Var? Cape Coast
  • Placering? Sjukhus
  • Min roll? Observera och assistera ordinarie personal
  • Boende? Värdfamilj
  • Hur länge är jag där? Från 1 vecka
  • När kan jag åka? När som helst, du bestämmer!

Physical Therapy intern assists a man with a leg problem at a clinic in Ghana

Volontärarbeta som sjukgymnast i Ghana och få värdefull erfarenhet från att jobba i sjukhusmiljö i ett utvecklingsland. Många av de behandlingar och de medicinska tillstånd du möter här känns förmodligen ganska annorlunda mot vad du är van vid.

Genom att jobba tillsammans med lokala sjukgymnaster kommer du att få en bra inblick i hur saker och ting fungerar. Hur involverad du kommer att vara med patienterna beror förstås på tidigare kvalifikationer och erfarenhet samt hur pass engagerad du är i ditt arbete som volontär.

Ditt schema bestäms på plats tillsammans med Project Abroads koordinator och din handledare på sjukhuset.

Sjukgymnastikprojektet är baserat på regionssjukhuset i Cape Coast som är ett av de modernaste sjukhusen i Ghana med ett stort vårdutbud och en stor del av utrustningen är ny. Det finns även möjlighet att arbeta på ett center för barn med särskilda behov. Här finns ett mycket enkelt rum för sjukgymnastik där barnen gör sina övningar varje dag. Personalen är oerhört tacksamma för all hjälp de kan få då behovet av assistans varierar med graden av funktionshinder. Arbete på centret för funktionshinder kan kombineras med ett omsorgsprojekt.

För mer detaljerad information om projektets specifika mål, läs vår Ghana Medicine & Healthcare Management Plan.

Under din vistelse i Ghana bor du hos en av våra värdfamiljer. Detta är ett fantastiskt sätt att komma nära kulturen. På fritiden finns det mängder av saker att hitta på oberoende av var i Ghana du befinner dig. Ghana är en av våra mest populära destinationer så du kommer att träffa massor av andra volontärer att umgås med.

Ghana Medicine & Healthcare Management Plan

Berätta för dina kompisar om den här sidan:

Tillbaka till toppen ▲