You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Volontärarbete eller praktik inom sjukgymnastik- fysioterapi utomlands

Manlig volontär vid fysioterapiprojekt på Samoa utför övningar med boll tillsammans med sin leende patient

Att praktisera eller volontärarbeta som sjukgymnast eller fysioterapeut utomlands ger dig värdefull insikt i hur sjukvården fungerar i ett utvecklingsland. Vare sig du vill studera till sjukgymnast, studerar eller redan praktiserar inom fältet kommer du hem med massor av upplevelser och erfarenheter i bagaget. Så långt det är möjligt skräddarsyr vi din placering efter din erfarenhet och intressen.

Physical Therapy volunteers treat young children in a clinic in Bolivia

Praktisera utomlands som sjukgymnast och fysioterapeut

Som praktikant eller volontär inom sjukgymnastik eller fysioterapi utomlands kan du vara säker på att alltid ha något att göra. Sjukhus har ofta begränsade resurser och dåligt betald personal och den kombinerade bristen på erfarenhet och medel att betala för behandlingar lämnar patienter med långt framskridna tillstånd sällan skådade i västvärlden.

Våra givande praktikplatser gör det möjligt för dig att hjälpa barn och vuxna med funktionshinder att leva så normala liv som möjligt. Rehabilitering är avgörande för dessa människor, så vare sig du har tidigare erfarenhet eller inte så lär du dig massor av att praktisera sjukgymnastik/fysioterapi i en fullständigt annorlunda miljö.

Projects Abroad rekryterar volontärer från många olika länder vilket gör det enkelt att få många nya vänner och framtida reskamrater.

Är du utbildad sjukgymnast har vi möjligheter till volontärarbete för dig i Bolivia, Jamaica, Kambodja och Samoa.

Sjukgymnastik projekt i:

Berätta för dina kompisar om den här sidan:

Tillbaka till toppen ▲