You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Praktisera inom Medicin i Mexiko

Översikt
Projektöverblick
  • Var? Guadalajara
  • Placering? Sjukhus
  • Min roll? Rotera på olika avdelningar, och assistera lokal sjukvårdspersonal
  • Krav? Du har fyllt 18 år, och talar grundläggande spanska
  • Boende? Värdfamilj
  • Hur länge är jag där? Från två veckor
  • När kan jag åka? När som helst, du bestämmer!

Projects Abroad Public Health volunteer and local doctor see patients in Mexico

I Guadalajara gör du din praktik på stadens största sjukhus. Du kommer här få värdefull arbetserfarenhet inom olika områden, bl.a. pediatrik, obstetrik, patologi och kirurgi. Om du är entusiastisk och motiverad visar personalen dig gärna runt och dela med sig av sin expertis. Har du dessutom lite erfarenhet är det lättare av få mer individuellt praktiskt arbete.

Vi arbetar med: sjukhuset Cruz Verde, som är för människor utanför sjukvårdssystemet, och med Hospitalito där personer från den allmäna sektorn söker vård.

Det är också möjligt att arbeta på mindre kliniker ute på landsbygden, detta sker vanligtvis en gång i månaden. Kontakta oss så hjälper vi dig hitta den praktikplats som passar just dina erfarenheter och önskemål. Du behöver inte kunna flytande spanska för dessa praktikplatser. Funderar du på en praktikplats i Latinamerika och känner att din spanska är begränsad, är Mexiko det bästa valet.

För mer detaljerad information om projektets specifika mål, läs vår Mexico Medicine & Healthcare Management Plan.

Vi kan även ordna praktik i Mexiko för dig med andra specialiseringar, såsom sjukgymnast, sjuksköterska eller tandläkare. En hyfsad spanska är nödvändig för att du ska få ut mesta möjliga av din praktikplats, men du förväntas inte vara någon expert på terminologin.

Mexico Medicine & Healthcare Management Plan

Berätta för dina kompisar om den här sidan:

Tillbaka till toppen ▲