You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Volontär inom medicin & sjukvård i Filippinerna

Översikt
Projektöverblick
  • Var? Bogo City på ön Cebu
  • Placering? Sjukhus och vårdcentral
  • Min roll? Observera och assistera lokal sjukvårdspersonal
  • Krav? Du har fullföljt minst ett års relevanta studier
  • Boende? Värdfamilj
  • Hur länge är jag där? Från fyra veckor
  • När kan jag åka? När som helst, du bestämmer!

Medicine Internships in the Philippines, Asia.

Volontärer och praktikanter inom medicin & sjuk- och hälsovård i Filippinerna får garanterat en spännande upplevelse. Du får massor av arbetslivserfarenhet och arbeta sida vid sida med några väldigt skickliga och talangfulla läkare och sjuksköterskor.

Medicinvolontärer kommer att märka att utrustningen på sjukhusen och klinikerna vanligen är av hög standard men troligen träffar du på sjukdomar och åkommer som är ovanliga i Europa. Patientvården och patienternas familjers roll kanske också skiljer sig från det du är van vid.

För att din tid här ska bli meningsfull vill vi att du har genomgått minst ett års studier inom medicin eller relaterat fält.

Din roll som volontär i Filippinerna

Projects Abroads volontärer i Filippinerna arbetar på sjukhus eller kliniker i och runt Bogo City. När du anländer blir du introducerad till din handledare som visar runt dig och introducerar dig till den andra personalen. Genom att observera läkarna och sjuksköterskorna lär du dig om de olika åkommorna och behandlingarna och kan diskutera fall med dem som utvecklar din egen kunskap.

Intern on the Medicine project in the Philippines checks the heart rate of a child

Ju mer kunskap och erfarenhet du har desto större ansvar och praktiskt arbete får du, du påverkar också ditt volontärarbete genom din entusiasm, initiativ och nyfikenhet. Du med mindre erfarenhet kommer främst att observera. Möjligheter finns att arbeta på flera olika avdelningar.

Sjukhusen i Bogo City tar också emot många lokala praktikanter och studenter så du träffar många människor på dessa placeringar.

Vanligen bestäms ditt schema vecka från vecka men oftast jobbar du måndag till fredag med helgerna fria.

För mer detaljerad information om projektets specifika mål, läs vår Philippines Medicine & Healthcare Management Plan.

När du inte arbetar bor du med en lokal värdfamilj som du också äter med och ger dig ett smakprov på den filippinska gästfriheten. När du är ledig finns det massor att göra i Bogo City och runt Cebu.

Philippines Medicine & Healthcare Management Plan

Berätta för dina kompisar om den här sidan:

Tillbaka till toppen ▲