You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Praktisera som barnmorska i Ghana

Översikt
Projektöverblick
  • Var? Cape Coast
  • Placering? Sjukhus och kliniker
  • Min roll? Observera och assistera lokala barnmorskor
  • Boende? Värdfamilj
  • Hur länge är jag där? Från två veckor
  • När kan jag åka? När som helst, du bestämmer!

Volunteer and staff treat babies on the midwifery project in Ghana

Volontärarbeta som barnmorska i Ghana kommer att ge dig ovärdelig erfarenhet. De tekniker man använder kommer med stor sannolikhet att skilja sig från vad du är van vid och du kommer att lära dig massor om hur barnmorskor arbetar i Ghana. Då både förutsättningar och yttre omständigheter skiljer sig markant från Europa så kommer du i kontakt med helt andra komplikationer än hemma, som malaria och tyfus. Arbetet kommer på samma gång vara väldigt utmanande och otroligt belönande.

Vårat barnmorskeprojekt i Ghana är baserat i Cape Coast som ligger vid Atlantkusten. Här finns regionssjukhuset där du kommer att spendera dina arbetsdagar. Det är ett av de modernare sjukhusen i Ghana med en mängd olika avdelningar och ny utrustning. När du först anländer till sjukhuset möts du av Projects Abroad personal samt någon ur sjukhuspersonalen som kommer att vara din handledare under din vistelse, ni kommer tillsammans överens om ditt schema och övriga detaljer som rör din arbetsplats. Som praktikant får du följa med och lära dig direkt från barnmorskor på sjukhuset. Dina tidigare kvalifikationer och erfarenhet avgör hur mycket eget ansvar du får.

För mer detaljerad information om projektets specifika mål, läs vår Ghana Medicine & Healthcare Management Plan.

Som volontär i Ghana bor du hos en av våra värdfamiljer. Det är en av våra mest populära destinatioer och när inte jobbar kommer du att ha möjlighet att träffa massor med andra volontärer från hela världen.

Ghana Medicine & Healthcare Management Plan

Berätta för dina kompisar om den här sidan:

Tillbaka till toppen ▲