You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Mänskliga Rättigheter i Kambodja

Översikt
  • Var? Phnom Penh
  • Placering? Lokala NGO (icke-statliga organisationer)
  • Min roll? Arbeta för att hjälpa människor med frågor rörande rätt till bostad och land.
  • Boende? Delade lägenheter
  • Krav? Du har fullfört minst tre års relevanta studier
  • Hur länge är jag där? Från fyra veckor
  • När kan jag åka? När som helst, du bestämmer!

Volunteers on the Human Rights Project in Cambodia work in the office

Vårt projekt inom mänskliga rättigheter är baserat i Kambodjas huvudstad Phnom Penh. Detta är en enastående möjlighet för alla som vill delta i ett värdefullt projekt där du arbetar tillsammans med erfaren personal i välrespekterade organisationer och får praktisk förståelse för problematiken kring mänskliga rättigheter med särskilt fokus på rätt till bostad. I Kambodja är det ett stort problem med vräkningar.

Volontärer inom detta projekt bör ha studerat inom ett relevant ämne på högskola eller universitet i 3 år och ha ett stort engagemang för mänskliga rättigheter. Även du som är färdigutbildad inom angränsade ämnen med relevant arbetslivserfarenhet uppmanas att ansöka.

Vi samarbetar med en rad olika organisationer i denna volontärresa. Din exakta placering beror på dina tidigare erfarenheter och din utbildning. Som volontär kan du exempelvis arbeta med rätten till bostad och att stoppa landvräkningar samt utbildningsfrågor.

Det är viktigt att du är flexibel, har lätt för att kommunicera och arbeta i grupp. I gengäld får du en enastående upplevelse och ett värdefullt tillskott till ditt CV som definitivt kommer märkas av dina framtida arbetsgivare.

Berätta för dina kompisar om den här sidan:

Tillbaka till toppen ▲