You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Juridik i Kina

Översikt
  • Var? Chengdu och Shanghai
  • Placering? Advokatbyråer
  • Min roll? Hjälpa den kinesiska personalen med relevanta uppgifter
  • Krav? Minst ett års juridikstudier
  • Boende? Delat boende i lägenhet
  • Hur länge är jag där? Minst 4 veckor
  • När kan jag åka? När som helst, du bestämmer!

Intern on the Human Rights project in China works with Staff

Som volontär i Kina inom juridik arbetar du antingen i Chengdu eller Shanghai. I dessa städer är det många västerländska företag som öppnar kontor för att ta tillvara de möjligheter som finns i Kina. Många dessa företag behöver juridisk hjälp för att tillfredställa lokala företagsbehov. För att medverka som volontär i Kina på våra juristprojekt behöver du någon juridisk bakgrund. Antingen har du påbörjad utbildning eller så är du klar jurist som vill ha erfarenhet av arbete utomlands för att göra ditt cv unikt.

Law interns work together on a volunteer project in China

Juriststudenter jobbar med att förbereda, avstämma och justera rättsliga dokument såsom lånekontrakt, köpvillkor och juridisk rådgivning. Du sammanträder med dina klienter direkt och får observera när dina handledare representerar sina klienter. Praktikanter får också tillfälle att marknadsföra organisationen och rekrytera nya kunder från internationella företag.

Dessa praktikplatser är öppna för alla som studerar juridik eller har erfarenhet från arbete med lagstiftning. Du arbetar tillsammans med engelsktalande kollegor varav en kommer att vara din handledare. Med din erfarenhet av västerländsk kultur och lagstiftning kommer att vara mycket efterfrågad. Vi anpassar din plats som volontär i Kina efter dina kunskaper och intressen, se till att berätta mer om detta i din ansökan! Kontakta oss gärna så berättar vi mer!

Berätta för dina kompisar om den här sidan:

Tillbaka till toppen ▲