You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Volontärarbeta med jordbruk utomlands

Volunteer community farm created on the Farming project with Projects Abroad

Tillgång till säkra och hälsosamma livsmedel är en grundläggande angelägenhet för varje samhälle. Vid Projects Abroads jordbruksprojekt engagerar vi oss i lokalt baserade jordbruksinitiativ inriktade på ansvarsfull och hållbar odling.

Volunteer digging a plot of lank for the Farming project in Argentina

Vem som helst kan engagera sig och volontärarbeta vid ett jordbruksprojekt med Projects Abroad, du behöver ingen tidigare erfarenhet. Att arbeta vid en bondgård passar volontärer i alla åldrar, från studenter på sommarlov till familjer eller pensionärer.

Hållbart och ekologiskt jordbruksarbete utomlands

Användning av kemiska bekämpningsmedel och andra destruktiva jordbrukstekniker kan få långtgående negativa effekter för miljö och hälsa. Projects Abroads jordbruksprojekt fokuserar således på att öka användandet av ekologiska och hållbara odlingstekniker.

Projekten inom jordbruk erbjuder vi i utvecklingsländer som kännetecknas av snabb tillväxt, Jamaica och Togo. Volontärplaceringarna är olika, och som volontär kommer du att kunna hjälpa till med jordbruksarbete som livsmedelsproduktion, djurskötsel och ofta även med informationsverksamhet för barn och ungdomar i samhället.

Jordbruk & Odling projekt i:

Berätta för dina kompisar om den här sidan:

Tillbaka till toppen ▲